Σε μία μετακόμιση μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή συσκευασία των πραγμάτων, έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και χωρίς υλικές ζημιές. Η μεταφορική Χριστόφορος χρησιμοποιεί όλα τα κατάλληλα υλικά που θα προστατέψουν τα αγαπημένα σας πράγματα και θα τα διατηρήσουν ακέραια μέχρι να γίνει η αποσυσκευασία τους.

Δείτε στο video που ακολουθεί πώς συσκευάζουμε τον μπουφέ σας, καθρέπτες και εύθραυστα διακοσμητικά, ακόμα και τις καρέκλες σας, για να μείνουν ανέπαφα κατά τη μετακόμιση σας!

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει διαφόρων τύπων μαστορέματα καθώς διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία! Παρακολουθήστε στις εικόνες την πανέμορφη σύνθεση στο αρχικό σπίτι του πελάτη, την οποία καταφέραμε να αποδώσουμε και στο νέο σπίτι στο ίδιο ακριβώς pattern με την αρχική θέση.

Όταν αποφασίζετε να μετακομίσετε, εκτός από την επιλογή του νέου σπιτιού, έρχεστε αντιμέτωποι και με άλλα θέματα που προκύπτουν κατά τη μετακόμιση σας και πολλές φορές δεν τα σκέφτεστε εξ αρχής. Αυτά μπορεί να αφορούν την αποσύνδεση των ηλ. συσκευών ή και το λύσιμο επίπλων για τη μεταφορά τους.

Η μεταφορική Χριστόφορος έχει σκεφτεί τη λύση για εσάς! Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μας για τη μετακόμιση σας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες που θα απαιτούσαν extra χρόνο και χρηματικές δαπάνες. Δείτε ΕΔΩ τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες μας.