Ωρωπός,Oropos metakomiseis,μετακομιση,μετακομισεις,μετακομιση Ωρωπός,Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων Ωρωπός,Αμπαλάζ - Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων Ωρωπός,Αποσύνδεση & Σύνδεση των οικιακών συσκευών και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Ωρωπός,Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων Ωρωπός,Ανυψωτική Μετακόμιση Ωρωπός,Φοιτητική Μετακόμιση Ωρωπός,Επαγγελματικές Μετακομίσεις Ωρωπός,Μετακόμιση Σπιτιού & Εταιρείας Ωρωπός

Μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα ? έξυπνες συμβουλές για να οργανώσετε την μετακόμισή σας !

 

 • Φτιάξε μια λίστα μετακόμισης με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις.
 • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι.
 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες.
 • Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο χώρο.
 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα.

Η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις αντικειμένων. Πρωτίστως, αξίζει να γνωρίζεις ότι μπορείς να έχεις μια πιο φθηνή μετακόμιση, αν οργανώσεις και πακετάρεις τα πράγματά σου, χωρίς τη βοήθεια της μεταφορικής. Όμως, ας δούμε πιο αναλυτικά το πώς γίνεται η οργάνωση στη μετακόμιση σπιτιού. ​​

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση, είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω.

Για να γίνουν εύκολα οι μεταφορές των πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.

Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε μετακομίσεις- μεταφορές, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Δεν έχεις χρόνο για όλα τα παραπάνω? η μεταφορική Χριστόφορος αναλαμβάνει το πακετάρισμα και την οργάνωση για εσένα μεταφέροντας τα πράγματα σου έτοιμα για αποσυσκευασία. Μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα.

 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μίας μετακόμισης;

 • Τύπος σπιτιού / Τετραγωνικά.
 • Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά.
 • Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού.
 • Τα υλικά που θα χρειαστούν.
 • Η απόσταση των σημείων μεταφοράς.
 • Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα.
 • Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μίας μετακόμισης;

Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, μας βοηθάτε να καταλάβουμε, περίπου, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρετε στη μετακόμιση. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι. Ιδιαίτερα στα σχετικά μικρά σπίτια, 25- 50 τετραγωνικών, παρατηρείται ότι ο όγκος οικοσκευών δε διαφέρει σημαντικά.

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος, τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό. Υπάρχουν, όμως, μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά. Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό.

Τα υλικά που απαιτούνται για μεταφορές, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσετε μαζί μας , ώστε να τα προμηθευτούμε εμείς για εσάς.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλης λύσης για αυτό το λόγο η εταιρία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα καθώς και εξειδικευμένου προσωπικό. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη. Αν θέλετε να κάνετε μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση το εξειδικευμένο προσωπικό μας με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων θα φροντίσει ώστε να φτάσουν αλώβητα στον προορισμό τους.

Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Χαλκηδόνα | Χριστόφορος

 • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων Νέα Χαλκηδόνα
 • Αμπαλάζ – Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων Νέα Χαλκηδόνα
 • Αποσύνδεση & Σύνδεση των οικιακών συσκευών και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Νέα Χαλκηδόνα
 • Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων Νέα Χαλκηδόνα
 • Ανυψωτική Μετακόμιση Φοιτητική Μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα
 • Επαγγελματικές Μετακομίσεις Νέα Χαλκηδόνα
 • Μετακόμιση Σπιτιού & Εταιρείας Νέα Χαλκηδόνα

Η εξειδικευμένη μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα, μέσω της εταιρείας μας μπορεί να σας εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση, χωρίς άγχος και κούραση.

Ανυψωτική Μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα

Μετακόμιση Νέα Χαλκηδόνα σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανυψωτικής μετακόμισης, όπου χρειάζεται και σας εγγυόμαστε ότι αντιμετωπίζουν ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις και μεταφορές!

Αποθήκευση Οικοσκευών Νέα Χαλκηδόνα

Φύλαξτε τα πράγματά σας για όσο διάστημα επιθυμείτε σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες χωρίς άγχος και άσκοπες μετακινήσεις ! Αποθηκεύσεις Νέα Χαλκηδόνα

Διεθνείς Μεταφορές Νέα Χαλκηδόνα

Πραγματοποιήστε χωρίς ταλαιπωρία μεταφορές και μετακομίσεις οπουδήποτε επιθυμείτε. Εμπιστευθείτε την εταιρία  μας και τα δίκτυα συνεργατών μας για να σας παραδώσουμε με ασφάλεια τα φορτία σας!

Ειδικές Μεταφορές Νέα Χαλκηδόνα

Μεταφέρετε φορτία και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας στο χώρο που επιθυμείτε πχ Περιοχή Νέα Χαλκηδόνα . Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να αναλάβουμε την άμεση και ασφαλή παράδοσή τους!

Μεταφορές Εμπορευμάτων Νέα Χαλκηδόνα

Διασφαλίστε την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, επιλέγοντας μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μετακομίσεων της εταιρίας μας!

Μετακομίσεις Επαγγελματικών Χώρων Νέα Χαλκηδόνα

Μετακομίζετε στην περιοχή Νέα Χαλκηδόνα ? Οργανώστε τη μετακόμιση του επαγγελματικού σας  χώρου, χωρίς κόπο με τη βοήθεια της εταιρίας μας.